Македонски  |  English

Производи: Машинство

CNC Центар Hackler & Koch

CNC Вертикален Центар Hackler & Koch IS040

Број на алати 40 алати

Должина на парче: X=1600, Y=400,Z=400

Погледни производ

CNC Центар MAHO 100

CNC Вертикален обработувачки  центар МАHO 100

Управување тип:Во фаза на замена на управување

А.Д.” ...

Погледни производ

CNC Центар WEBO

CNC вертикален обработувачки центар WEBO - 4 осна

Управување тип: Fanuc 10-Во фаза на замена

Технички кар ...

Погледни производ

CNC Центар HURCO

CNC вертикален обработувачки центар HURCO VM1

Управување тип : VM1, Број на алати:16

Технички кар ...

Погледни производ

CNC мини центар Кортини

CNC мини центар Кортини

Управување тип: Кортини-степ

Опис: 4 оскитар Кортини инженеринг&rdqu ...

Погледни производ

CNC Координатна фреза Првомајска

CNC координатна фреза - Првомајска

Технички карактеристики: X до 700, Y до 400, Z до 300

Управување тип: Искра

...

Погледни производ

CNC центар Chiron

CNC Вертикален обработувачки центар Chiron

Изменлив (вртлив) стол со 6 хидраучични менгемиња

Технички карактеристики: X до 700,Y д ...

Погледни производ